Wie zijn wij

Met van Abbe geeft kookworkshops en kookles in Eindhoven. Bij ons is er meer aandacht voor de klant en minder nadruk op de chef. Kooklessen of kookworkshops doen wij voor bedrijven en particulieren, bedrijfsuitjes personeelsverenigingen, of u kunt ekker komen koken met uw klanten. Kookles (bijvoorbeeld Aziatisch koken) of koken met school of kinderfeestje, bij ons kan het allemaal!

Kookcultuur / extra

Met van Abbe kookcultuur en KookSchoolKunsten hebben de handen ineen geslagen op een stapje extra te doen bij de verbinding tussen kunst en keuken. Op de locatie Hallenweg is altijd kunst te bewonderen, er worden doorlopend tentoonstellingen gehouden zodat u altijd het plaatje op het bord kunt combineren met een plaatje aan de muur. We doen dat o.a. met www.kunstindekeuken.nl.

Grote groepen? Van harte welkom!

Wij verwelkomen u met een team van culinaire professionals. Ondanks het feit dat er ook in Nederland steeds minder gekookt wordt mogen wij ons verheugen op een toenemende belangstelling in koken en de cultuur van koken en eten. Er wordt dan misschien minder gekookt maar wat er gekookt wordt wel beter, als het aan ons ligt. Bij ons word alles vers en zelf bereid. Het is tenslotte uw avond, ochtend of middag. Wij zorgen ervoor dat het kookproces in goede banen wordt geleid. Sommigen van u hebben dat beschreven als georganiseerde chaos.

Locatie

Met van Abbe kookcultuur is een reizend circus, wij koken waar u dat wilt. Op dit moment zijn dat Seats2Meet op Strijp-S en Kookschoolkunsten op de hallenweg. Wij beschikken ook over een prachtige buitenlocatie (BBQ-en Big Green Egg). Maar het kan ook bij u thuis of kantoor, fabriekshal of op elke andere door u aan te wijzen locatie, u vraagt wij draaien.

Catering

Omdat wij zeer soepel zijn ingesteld en u soms geen zin heeft om zelf aan de vuren te staan, verzorgen wij ook complete diners bij u thuis of op elke andere gewenste plek. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!

Prijslijst

Voor onze prijzen verwijzen wij u naar onze kookstudioprijslijst.

Extra’s

Voor ondernemers verzorgen wij in samenwerking met Koester uw klant zogenaamde luistersessies, koken met je klanten, maar ook gebruik van andere faciliteiten, zoals de huur van ruimtes en verzorgen van koffie en thee behoord tot de mogelijkheden.  In dit kader organiseren wij mooie wijnproeverijen in samenwerking met de bekende vinoloog Ludo Mertens, hierbij wijken wij graag af van de gebaande paden en besteden aandacht aan bijvoorbeeld de prachtigste wijnen uit Piemonte of uit het andere wereld deel Californische wijnen! Aan u de keuze. Neem direct contact op of bezoek de reserveringspagina.